Terassikalusteet yrityksellesi tai majoituskohteeseen?

Suunnitteletko uusia terassikalusteita yrityksellesi?

Valikoimastamme löydät paljon erityisen hyviä sekä kestäviä terassi- ja puutarhakalusteita myös yritysten tarpeisiin.

Olipa tarkoituksenasi sisustaa henkilökuntasi käyttöön tarkoitettu taukoterassi, olet perustamassa kesäravintolaa tai sinulla on majoituskohteita, löytyy valikoimastamme sopivia vaihtoehtoja tarpeisiisi.

 

Maksutavat yrityksille

Meillä on eri maksuvaihtoehtoja myös yrityksille.

Voit tehdä tilauksen suoraan nettikaupastamme, jolloin maksuvaihtoehtoina on verkkomaksu tai maksukortti. Tämän lisäksi maksvaihtoehtona on laskutus sähköpostitse/kirjeitse tai verkkolaskutus.

Maksuehtona käytössä ennakkomaksu. Mikäli maksat laskulla, pyydämme tekemään meille tilauksen sähköpostitse verkkokauppa(a)lahdesmaki.fi

 

Toimitusaika 2-7 arkipäivää ympäri Suomen

Suurin osa puutarhakalusteistamme on varastoituna omissa varastoissamme, joten pystymme lupaamaan tuotteille toimitusehtojemme mukaisen nopean 2-7 arkipäivän toimitusajan.

Jokaisen tuotteen tuotekortilta näet tiedon tuotteen varastosaatavuudesta.

 

Toimitusta on mahdollista myöhäistää

Mikäli haluat varmistaa tuotteiden saatavuuden jo nyt, mutta yritykselläsi ei kuitenkaan ole mahdollista ottaa tuotteita vielä vastaan, voit pyytää meiltä toimituksen viivästämistä.

Maksamalla tuotteet tai niiden ennakkomaksun, pystyt varaamaan tuotteet itsellesi ja ilmoittamaan meille haluamasi toimitusajan.

 

     

© 2024 Kesäkalusteet.fi - terassikalusteet Suomen suurimmasta valikoimasta Lähdesmäki Oy