Koronavirus ei vaikuta tilausten toimitukseen

Päivitys 27.3.2020

Toimitukset tulevat ajallaan myös Uudellemaalle. Tavarakuljetuksilla ja jakeluautoilla on etuajo-oikeus Uudenmaan rajoilla olevilla tiesuluilla. Kaikki tilaukset myös Uudenmaan alueelle pystytään toimittamaan luvatussa toimitusajassa!

 


 

Koronaviruksella ei ole vaikutusta tällä hetkellä myymälöidemme toimintaan, tilausten toimitusaikoihin tai toimitusvarmuuteen. Olemmekin panostaneet nyt oman lähettämömme toimintaan, joten pääosa tilauksista saadaan toimitukseen jopa entistä nopeammin! Myymälöihimme uskaltaa tulla, ja teemme nyt korostetusti kaikkemme viruksen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi. Varastomme ovat nyt täynnä tavaraa valmiina nopeaan toimitukseen.

Saimme itse jo kokea tilanteen vaikutuksen, kun joka keväinen puutarhakalusteiden kevätmessukiertue jouduttiin perumaan. Lisää tietoa tästä linkistä.

Olemme tehneet useita asiakkaiden ja henkilökunnan terveyden kannalta tärkeitä päätöksiä, joilla pyrimme minimoimaan koronaviruksen leviämisen omalta osaltamme. Koko henkilökuntamme on saanut selkeät kirjalliset toimintaohjeet kaikista tilanteista, jossa olemme yhteydessä asiakkaiden ja muiden ihmisten kanssa.

Avasimme verkkokauppaamme chat-asiakaspalvelun, jonka kautta tavoitat myyjämme Ilmajoen ja Vaasan myymälöistä aukioloaikojemme mukaisesti! Myös chatin kautta ostaminen on mahdollista.

Myymälöissämme Vaasassa ja Ilmajoella palvelemme asiakkaitamme normaalisti. Hygieniasyistä emme tällä hetkellä paiskaa kättä kiitoksena kaupoista ja myyjämme muutenkin osaavat huomioida riskitekijät. Omat kuljetusautomme kuljettavat normaaliin tapaan kalusteita ympäri Suomen joka päivä. Kuljettajillamme on selkeä ohjeistus, jolla varmistetaan asiakkaiden sekä henkilöstön turvallisuus.

Myös Postin toimitukset jatkuvat normaalisti. Normaalista tavasta poiketen, Postin ja Matkahuollon kotiin jaettavia paketteja ei luovuteta vastaanottajalle käteen vaan kuljettaja soittaa ovikelloa ja asettaa lähetyksen oven eteen. Kuljettaja odottaa muutaman metrin päässä, kunnes asiakas vastaanottaa lähetyksen.

Omien kuljetusautojen sekä Postin rahtipalvelun toimituksissa toimitusta sovittaessa varmistamme asiakkaalta etukäteen, että toimitus on turvallista toimittaa asiakkaalle. Pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme, jos tiedät että toimitusta ei voida toimittaa turvallisesti. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitustapaa, mikäli asiakkaan tai kuljettajan kannalta ei voida varmistua turvallisesta toimituksesta.

Seuraamme jatkuvasti THL:n ja hallituksen ohjeita liittyen koronavirukseen ja muokkaamme toimintatapojamme sen mukaisesti.

Tervetuloa edelleen ostoksille myymälöihimme ja verkkokauppaamme!

© 2022 Kesäkalusteet.fi - terassikalusteet Suomen suurimmasta valikoimasta Lähdesmäki Oy