Etsimme huonekalumyyjää Ilmajoen myymäläämme

Etsimme huonekalumyyjää Ilmajoen myymäläämme

Kaipaamme lisää myyntivoimaa Ilmajoen suurmyymäläämme. Kokemus huonekalualalta ei ole pakollista, mutta polte myyntityöhön on oltava.

Työskentelet yhdessä Suomen suurimmista huonekalumyymälöistä ja käytössäsi on poikkeuksellisen suuri tuotevalikoima. Etunamme ovat myös omat uniikit mallistot sekä suuret varastot. Meillä tehdään rehdisti kauppaa ilman prosenttikikkailuja.

Meillä pidetään yllä kovaa työtahtia ja myyjiltämme vaaditaan paineensietokykyä sekä aktiivista ja energistä otetta työhön. Myyntityön ohessa toimenkuvaasi kuuluu myyntiä tukevat ja myymälän hoitoon kuuluvat työt.

Tarjoamme kilpailukykyisen ja kannustavan palkkauksen, joka muodostuu pohjapalkan lisäksi kannustavasta provisiosta. Työ on kokoaikainen päivätyö sisältäen myös viikonlopputyötä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi pian, sillä tarve meillä on myyjälle heti. Haku on avoinna 26.9.2021 saakka, mutta käsittelemme hakemuksia heti ja rekrytointi voidaan tehdä nopeastikin. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen tuomas@lahdesmaki.fi

 

Lähdesmäki Oy on vuonna 1972 perustettu yksi Suomen suurimmista yksityisistä huonekaluliikkeistä. Myymälämme sijaitsevat Ilmajoella sekä Vaasassa. Lisäksi omat verkkokauppamme palvelevat ympäri Suomen. Kasvutahtimme on hyvä ja kuulumme alan kärkikastiin Suomessa.

© 2021 Kesäkalusteet.fi - Puutarhakalusteet Suomen suurimmasta valikoimasta